Brussels Airlines onthult nieuw Tomorrowland-vliegtuig

Tomorrowland Brussels Airlines
25 april 2024 - 13:20 | Door: 
onze redactie
| Foto: Brussels Airlines

Brussels Airlines heeft één van de nieuwe Airbus A320neo’s van een speciaal Tomorrowland-kleurenschema voorzien. Tijdens een evenement op Brussels Airport donderdag werd het toestel aan het publiek getoond. De Belgische luchtvaartmaatschappij is de vaste vervoerspartner van het beroemde dancefestival, dat elke zomer in Boom wordt gehouden.

“Amare (zoals het nieuwste Tomorrowland-toestel genoemd wordt, red.) is het eerste vliegtuig met augmented reality in de beschildering. Het magisch wezen op het vliegtuig komt tot leven wanneer die gescand wordt op enkele sociale mediakanalen zoals Instagram en TikTok”, zegt Brussels Airlines. Ook het interieur heeft de Tomorrowland-stijl gekregen.

Het toestel waar het om gaat, is de A320neo met registratie OO-SBB. Die werd in december in het wit aan de Belgische luchtvaartmaatschappij geleverd. In de voorbije twee weken werd de Airbus in Nottingham van het Tomorrowland-kleurenschema voorzien. Brussels Airlines zet het toestel vanaf vrijdag weer in op commerciële vluchten, als eerste naar Tenerife.

Tomorrowland Brussels Airlines

Tomorrowland A320neo

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen