28/3/2024 Onderhoud AGS systeem Douane.

28/3/2024 Onderhoud AGS systeem Douane.

Van donderdag 28-03-2024 10:30 tot (geschatte eindtijd) donderdag 28-03-2024 13:00 (CET) wordt er noodzakelijk onderhoud uitgevoerd aan systemen van de Overheid.
Hierdoor zijn de volgende Douane hoofdproces(sen) niet beschikbaar:

  • Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS)

Gepland onderhoud: U kunt berichten zoals gebruikelijk aanleveren, deze worden gedurende het onderhoud niet verwerkt maar gebufferd. Na afloop van het onderhoud worden de berichten alsnog verwerkt en volgen eventuele retourberichten.

U kunt gebruik maken van de noodprocedure. Wij adviseren u de noodprocedure uitsluitend toe te passen als het logistieke proces naar uw oordeel aangiftebehandeling vereist.Informatie over actuele storingen/onderhoud meldingen nu ook via Telegram!

Informatie over actuele storingen/onderhoud meldingen nu ook via Telegram! Wil u als klant op de hoogte blijven van alle actuele meldingen binnen Cargonaut die betrekking hebben op storingen of onderhoudsmomenten?Word nu dan lid van ons nieuwe Telegram-kanaal door de onderstaande QR-code te scannen! De handleiding om lid te worden van ons Telegram-kanaal vindt u hier.

mehr auf cargonaut.nl

Cargonaut Nederland B.V.

Folkstoneweg 42
1118 LN Schiphol, NL

company profile

Veröffentlicht von (), am 21.03.24 16:07