Start uitfasering ondersteuning diverse verouderde berichtversies binnen het Cargonaut Port Community System (PCS)

Afgelopen maand is Cargonaut live gegaan met het nieuwe PCS. Na de recente ingebruikname en verdere uitrol van het nieuwe Port Community System (PCS) zal het in de toekomst niet meer mogelijk zijn om oudere versies van diverse berichttypen te ondersteunen. 

Via deze link kunt u zien welke berichten Cargonaut in de toekomst wel en niet meer zal ondersteunen: Overzicht van berichten die we ondersteunen (cargonaut.nl) 

Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de Cargonaut Servicedesk via het emailadres helpdesk@cargonaut.nl of telefonisch op +31 (0)20 653 0808. Informatie over actuele storingen/onderhoud meldingen nu ook via Telegram!

Informatie over actuele storingen/onderhoud meldingen nu ook via Telegram! Wil u als klant op de hoogte blijven van alle actuele meldingen binnen Cargonaut die betrekking hebben op storingen of onderhoudsmomenten?Word nu dan lid van ons nieuwe Telegram-kanaal door de onderstaande QR-code te scannen! De handleiding om lid te worden van ons Telegram-kanaal vindt u hier.

mehr auf cargonaut.nl

Cargonaut Nederland B.V.

Folkstoneweg 42
1118 LN Schiphol, NL

company profile

Veröffentlicht von (), am 25.03.24 13:00