Zaterdag 20/4/2024 onderhoud aan Douane systemen Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU, Opslag (AGS) & NCTS

Zaterdag 20/4/2024 onderhoud aan Douane systemen Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU, Opslag (AGS) & NCTS

Van zaterdag 20-04-2024 08:00 tot (geschatte eindtijd) zaterdag 20-04-2024 12:00 (CET) wordt er noodzakelijk onderhoud uitgevoerd aan systemen van de Overheid.
Hierdoor zijn de volgende Douane hoofdproces(sen) niet beschikbaar:

  • Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS)
  • Vervoer (NCTS)

Gepland onderhoud: U kunt berichten zoals gebruikelijk aanleveren, deze worden gedurende het onderhoud niet verwerkt maar gebufferd. Na afloop van het onderhoud worden de berichten alsnog verwerkt en volgen eventuele retourberichten.

U kunt gebruik maken van de noodprocedure. Wij adviseren u de noodprocedure uitsluitend toe te passen als het logistieke proces naar uw oordeel aangiftebehandeling vereist.

Van de beschikbaarheid van de betreffende processen wordt u nader op de hoogte gebracht.Informatie over actuele storingen/onderhoud meldingen nu ook via Telegram!

Informatie over actuele storingen/onderhoud meldingen nu ook via Telegram! Wil u als klant op de hoogte blijven van alle actuele meldingen binnen Cargonaut die betrekking hebben op storingen of onderhoudsmomenten?Word nu dan lid van ons nieuwe Telegram-kanaal door de onderstaande QR-code te scannen! De handleiding om lid te worden van ons Telegram-kanaal vindt u hier.

mehr auf cargonaut.nl

Cargonaut Nederland B.V.

Folkstoneweg 42
1118 LN Schiphol, NL

company profile

Veröffentlicht von (), am 04.04.24 16:14